Vladimir Putin a declarat miercuri că se va asigura că forţele nucleare ale Rusiei sunt pregătite de luptă şi a dat asigurări că armata va primi tot ceea ce este necesar, fără limite financiare, ca să-şi îndeplinească obiectivele din Ucraina, relatează „The Guardian”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

El a acuzat NATO că îşi foloseşte toate capacităţile împotriva Rusiei şi i-a îndemnat pe liderii militari ruşi să îşi folosească la rândul lor experienţa dobândită în luptele din Siria şi Ucraina.

De asemenea, Vladimir Putin a declarat că Rusia trebuie să ia în mod special notă de importanţa dronelor în războiul din Ucraina, adăugând că racheta hipersonică Sarmat a Rusiei - supranumită "Satan II" - va fi gata de desfăşurare în viitorul apropiat.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

Liderul de la Kremlin a dat asigurări că Rusia îşi va îndeplini toate obiectivele „operaţiunii sale speciale” din Ucraina şi a promis că va oferi forţelor armate tot ceea ce acestea vor cere pentru a le sprijini incursiunea din Ucraina.

El a făcut aceste declaraţii în cadrul unei reuniuni de sfârşit de an cu principalii oficiali din domeniul apărării. În discursul rostit cu această ocazie, Putin a prezentat şefilor apărării de la Moscova planurile sale militare.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.