Preşedintele Federaţiei Ruse Vladimir Putin a anunţat luni, în discursul rostit la parada organizată cu ocazia Zilei Victoriei, că a semnat un decret menit să ofere susţinere materială familiilor soldaţilor ruşi căzuţi în Ucraina.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
El a spus că statul va face ”tot posibilul” pentru a avea grijă de familiile care deplâng decesele soldaţilor ruşi căzuţi  în războiul din Ucraina.
"Moartea fiecăruia dintre soldaţii şi ofiţerii noştri este durerea noastră comună şi o pierdere ireparabilă pentru prietenii şi rudele lor. Statul, regiunile, companiile şi organizaţiile publice vor face totul pentru a îngriji şi ajuta aceste familii. Vom oferi un sprijin special. copiilor tovarăşilor morţi şi răniţi. Azi a fost semnat un decret prezidenţial în acest sens”, a declarat liderul de la Kremlin.
viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.