O profesoară pensionară a fost arestată vineri, în districtul Sarköy din provincia Tekirdag (nord-vest), pentru că l-a insultat pe preşedintele Recep Tayyip Erdogan pe reţele de socializare, relatează agenţia Dogan.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Poliţia a arestat-o pe pensionară, identificată doar ca Sevim Ö., pentru postări pe unul dintre conturile ei pe reţele de socializare. Femeia a fost trimisă la un tribunal local.

În cadrul audierii, Sevim Ö. a declarat că nu a ştiut că postările sale constituie o infracţiune.

"Îmi pare rău pentru postări. Nu am ştiut că ele constituie o infracţiune. Îmi cer scuze", a declarat ea. Tribunalul a dispus arestarea profesoarei pensionare pentru insultarea preşedintelui.

Poliţia a mai arestat o persoană, tot din Sarköy, şi tot pentru insultarea preşedintelui pe reţele de socializare. Bărbatul, identificat drept Yilmaz B., a fost trimis în judecată după ce a dat declaraţii, însă a fost eliberat, în contextul în care ancheta continuă.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.