Prinţesa Charlene de Monaco, transportată de urgenţă la un spital din Africa de Sud după ce i s-a făcut rău, este în stare "stabilă", a indicat vineri fundaţia sa.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Soţia prinţului Albert de Monaco, 43 de ani, originară din Africa de Sud, a fost internată miercuri seară sub pseudonim într-un spital din Durban, în Kwazulu-Natal. Ea a fost externată vineri dimineaţa. 

"Alteţa Sa prinţesa Charlene de Monaco a fost transportată de urgenţă la spital cu ambulanţa în noaptea de miercuri spre joi după ce a leşinat din cauza infecţiei la ureche, nas şi gât pe care a contractat-o în mai", a explicat fundaţia într-un comunicat. "Echipa medicală a prinţesei o consultă dar a confirmat că starea ei este stabilă", scrie BFM TV. 

Charlene de Monaco se află în ţară de mai multe luni pentru a se reface în urma unei infecţii. Ea a fost operată luna trecută, dar nu se cunosc multe detalii. Prinţul Albert şi copiii lor au fost alături de prinţesă în timpul convalescenţei. 

"Ea a suferit mult", a declarat Chantell Wittstock, directoarea fundaţiei. 

Recent, presa internaţională (Hola! în Spania, dar şi Bunte în Germania sau Paris-Match în Franţa) au relansat speculaţii privind divorţul sau despărţirea cuplului princiar, zvonuri alimentate de absenţa prelungită a prinţesei Charlene.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.