Ivan Fedorov, primarul exilat al oraşului Melitopol, a declarat într-un interviu acordat unei televiziuni ucrainene că trupele ruseşti din oraş se "redistribuie" şi că acum sunt "panicate", având în vedere loviturile ucrainene asupra oraşului din weekend, transmite CNN.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Fără a furniza nicio dovadă, el a spus că "sunt ocupaţi cu mutarea grupurilor lor militare în alte locuri pentru a încerca să le ascundă".
 
Fedorov a oferit, de asemenea, o actualizare a numărului de răniţi şi morţi în urma atacurilor cu rachete: "sunt zeci de ruso-fascişti ucişi şi există răniţi, care au fost duşi la spitale şi în Crimeea: aproximativ 200 de ruso-fascişti au mers la spitale".
 
Oraşul ocupat de ruşi din sudul Ucrainei a fost supus unor bombardamente intense în timpul weekend-ului, potrivit rapoartelor din surse ruseşti şi ucrainene - dar au existat rapoarte contradictorii privind răniţii şi morţii.
 
 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.