Grupul paramilitar Wagner a capturat oraşul Bahmut, a anunţat Evgheni Prigojin, care i-a dedicat succesul bloggerului Vladlen Tatarsky, ucis duminică într-o explozie la Sankt Petersburg, informează TASS.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
CITEȘTE ȘI Statul Major ucrainean anunţă că ”deţine” în continuare Bahmutul, după ce Wagner revendică cucerirea primăriei

“2 aprilie, ora 23.00. În spatele meu este clădirea primăriei. Drapelul acesta rus este pentru Vladen Tatarsky. ‘În memoria sa’, scrie pe drapel. Tehnic am capturat Bahmutul”, a spus Prigojin într-un mesaj video pe Telegram.

Oraş cu aproximativ 70.000 de locuitori înainte de război, Bahmut a fost teatrul unor lupte deosebit de violente de mai multe luni.

Vladlen Tatarsky, un cunoscut blogger rus susţinător al ofensivei militare din Ucraina şi care a relatat de pe linia frontului, a murit, duminică, într-o explozie la o cafenea din Sankt Petersburg.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.