Preşedintele american Donald Trump a confirmat vineri dimineaţă că, pentru a treia oară, va absenta de la dineul corespondenţilor la Casa Albă, eveniment anual menit să apropie relaţia dintre administraţie şi presa acreditată.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În 2017 şi 2018, Trump a lipsit, având alte planuri în ziua în care era organizat dineul. Pentru anul acesta, pe 27 aprilie, el a spus că va găzdui un miting politic.

Trump le-a declarat vineri reporterilor că evenimentul de la Casa Albă este unul „negativ” şi „plictisitor”, potrivit The Hollywood Reporter.

Asociaţia Corespondenţilor la Casa Albă, care organizează dineul caritabil, l-a desemnat pe istoricul Ron Chernow ca principal vorbitor, după ce anul trecut acest rol i-a revenit actriţei de comedie Michelle Wolf, care a avut un discurs caustic.

La dineul din 2018, din partea administraţie au participat secretarul de presă Sarah Huckabee Sanders şi consiliera preşedintelui Kellyanne Conway. Ambele au fost ţinţa glumelor lui Wolf.

Nu este sigur dacă cele două vor mai participa la evenimentul de anul acesta.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.