Preşedintele Republicii Moldova Maia Sandu îi îndeamnă pe moldoveni, în mesajul de Anul Nou să întâmpine 2023 cu modestie, cu recunoştinţă şi cu speranţă că e un început pentru ţară

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„În această seară, nu vă voi spune cât de greu a fost anul care se încheie. O ştiţi foarte bine. L-aţi trăit cu toate greutăţile sale, sperând acum că se sfârşeşte şi lasă loc unui an mai blând, unui 2023 cu oportunităţi noi şi emoţii frumoase", a afirmat Maia Sandu.

Preşedintele Maia Sandu i-a îndemnat pe moldoveni să facă bilanţul lucrurilor frumoase care s-au petrecut în anul care a trecut, chiar dacă a fost unul foarte dificil.

 

„Ştiu bine că astăzi familiile se vor bucura de împlinirile celor dragi - cineva a născut un copil, cineva a învăţat să meargă, cineva a obţinut locul de muncă dorit, unii au devenit bunici, alţii au obţinut medalii la olimpiade. E un moment potrivit să ne amintim ce am făcut bun în acest an. Şi cu toţii, ca ţară, să celebrăm reuşitele Moldovei", a subliniat preşedintele Republicii Moldova.

Preşedinta Maia Sandu s-a arătat convinsă că Moldova va reuşi datorită oamenilor săi minunaţi.

„Să întâmpinăm 2023 cu modestie, cu recunoştinţă şi cu speranţă că e un început pentru ţara noastră. Un început pentru fiecare dintre noi. Iar acum, în ultimele secunde, vreau să vă spun un singur lucru - mergeţi cu recunoştinţă spre cei dragi. Sunaţi-i, îmbrăţişaţi-i, bucuraţi-vă unii de alţii", a conchis Maia Sandu.

 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.