Preşedinta Parlamentului European Roberta Metsola, împreună cu preşedinta Comisiei Europene Ursula von der Leyen a ajuns în, vineri, în kibbutz-ul Kfar Azza, locul atacurilor teroriste, şi a precizat că Hamas nu reprezintă aspiraţiilor poporului palestinian, ci le împiedică. Ea a adăugat că brutalitatea celor de la Hamas nu poate fi niciodată justificată.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„În Kfar Azza, la locul atrocităţii şi crimei. Actele cumplite comise aici de Hamas vor ajunge în infamia globală. Cei de la Hamas sunt terorişti. Ei nu reprezintă aspiraţiile poporului palestinian, ci le împiedică. Brutalitatea lor nu poate fi niciodată justificată”, a scris Roberta Metsola, vineri, pe reţeaua X.

Preşedinta Comisiei Europene Ursula von der Leyen şi cea Parlamentului European Roberta Metsola au vizitat, vineri, Israel, pentru a îşi exprima solidaritatea cu poporul israelian, în urma atacurilor teroriste ale Hamas.

La rândul ei, preşedinta Comisiei Europene a precizat că a fost în Kfar Azza, unul dintre epicentrele atrocităţilor comise de Hamas.

„Am fost în Kfar Azza. Unul dintre epicentrele atrocităţilor comise de către Hamas, week-end-ul trecut. Oroarea a ceea ce s-a întâmplat aici este de nedescris. Plângem alături de familiile victimelor”, a scris Ursula von der Leyen, vineri, pe X.

Foto: Ursula von der Leyen X
Foto: Ursula von der Leyen X


 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.