Preşedinta Comisiei Europene Ursula von der Leyen şi preşedinta Parlamentului European Roberta Metsola au vizitat, vineri, Israel, pentru a îşi exprima solidaritatea cu poporul israelian, în urma atacurilor teroriste ale Hamas.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Înapoi în Israel. Suntem aici pentru a transmite mesaj de solidaritate, după cel mai cumplic atac terorist pe care l-a îndurat Israelul din ultimele generaţii. Teroarea nu va învinge. Modul în care răspundem contează. Putem şi trebuie să oprim Hamas. Şi facem tot ceea putem pentru a atenua consecinţele umanitare”, a scris Roberta Metsola, vineri pe reţeaua X.

La rândul ei, preşedinta Comisiei Europene Ursula von der Leyen a precizat că a ajuns în Israel, împreună cu Roberta Metsola, pentru a exprima solidiaritatea cu poporul israelian, în urma atacurilor teroriste ale Hamas.

„Am ajuns în Israel, împreună cu preşedinta Parlamentului European, pentru a exprima solidaritatea cu poporul israelian, după atacurile teribile ale Hamas”, a scris Ursula von der Leyen, vineri, pe X.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.