Poliţia Metropolitană din Londra a anunţat că incidentele de la London Bridge şi Borough Market au fost declarate ”incidente teroriste” şi că înjunghierea de la Vaxhall nu a avut legătură cu ele.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În mesajele postate pe Twitter Poliţia Metropolitană scrie că incidentele de la London Bridge şi Borough Market au fost declarate, în urma datelor preliminare adunate, ”incidente teroriste”. Despre cazul de la Vaxhall aceştia spun că a fost vorba tot de o înjunghiere, dar că nu are legătură cu ce s-a întâmplat la London Bridge.

Cel puţin două persoane au decedat şi cinci au fost rănite în cele trei incidente posibil teroriste, de sâmbătă seara, de la Londra, susţin surse din poliţie citate de The Telegraph.

Un microbuz de culoare albă a lovit mai multe persoane în apropierea London Bridge, un al doilea incident a avut loc în Borough Market, iar un al treilea la Vauxhall. Trei suspecţi, posibil înarmaţi, sunt căutaţi de poliţişti.

La London Bridge o camionetă albă a intrat într-un grup de 15-20 de oameni şi cel puţin şase persoane ar fi fost rănite. La volan s-ar fi aflat un bărbat, iar maşina mergea cu peste 80 de kilometri la oră, potrivit unui martor.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.