Poliţia americană a luat o ”decizie proastă” prin faptul că nu a intrat rapid în Şcoala Primară Robb din Uvalde, în care se afla un atacator care a comis un masacru, recunoaşte directorul Departamentului Securităţii Publice din Texas, Steven McCraw, relatează AFP.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Forţele de prdine sunt acuzate de faptul că au acţionat târziu în atacul de la şcoala primară din Uvalde, şi anume la o oră după ce atacatorul a intrat în clădire.

”La rece, acum, bineînţeles că aceasta nu a fost o decizie bună. A fost o decizie proastă, Punct”, a răspuns Steven McCraw, întrebat într-o conferinţă de presă, vineri, despre întârzierea intervenţiei forţelor de ordine, aprig criticată.

În total 19 agenţi care se aflau la faţa locului au aşteptat timp de aproape o jumătate de oră o intervenţie a Poliţiei Frontierei, după ce atacatorul, Salvador Ramos, a intrat în Şcoala Primară Robb, în care a ucis 19 copii şi doi profesori.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.