Poliţia germană a revizuit bilanţul atacului armat din cursul nopţii de sâmbătă spre duminică, de la o discotecă din oraşul Konstanz, aflat la graniţa cu Elveţia, la doi morţi, inclusiv atacatorul, trei răniţi grav şi o a patra persoană rănită mai uşor, relatează BBC News.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Un bărbat a deschis focul în jurul orei locale 4,30 (5.30 ora României), omorând o persoană. Atacatorul a fost ucis apoi, într-un schimb de focuri cu poliţia.

Iniţial, forţele de ordine au anunţat că autorul atacului, în vârstă de 34 de ani, a fost rănit grav şi arestat.

Un gardian ar fi fost rănit în timp ce a încercat să îl oprească pe atacator, au declarat martori pentru postul de televiziune SWR.

De asemenea, un poliţist ar fi fost rănit.

Focurile de armă au provocat panică în discotecă. „Clienţii au reuşit să se salveze fugind afară sau ascunzându-se”, a spus un purtător de cuvânt al poliţiei.

Potrivit presei locale, poliţia a fost desfăşurată în forţă în jurul discotecii aflată într-o zonă industrială, unde au intervenit forţe speciale şi un elicopter.

Autorităţile au demarat o anchetă, iar motivele atacului nu se cunosc deocamdată.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.