Consilierul prezidenţial ucrainean Mihailo Podoliak a notat, sâmbătă seară, în social media, că prin acţiunile sale Rusia arată că negocierile cu ea sunt “o pierdere de timp”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Şantaj nuclear, teroare energetică, blocada cerealelor... Putin a transformat alimentele, frigul şi preţurile în arme împotriva lumii. Rusia lui Putin poartă un război hibrid împotriva Europei, luând ostatici Africa şi Orientul Mijlociu. Demonstrând încă o dată: negocierile cu Rusia – o pierdere de timp”, a scris Podoliak pe Twitter.

Rusia a anunţat sâmbătă că îşi suspendă participarea la Acordurile de la Istanbul, care asigură o continuare a exporturilor de cereale ucrainene, vitale în aprovizionarea alimentară a ţărilor sărace, în urma unui atac cu drone care a vizat sâmbătă nave ruseşti în Crimeea, pe care Moscova le impută Ucrainei şi Regatului Unit.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.