Un paraşutist american în vârstă de 20 de ani, care s-a rănit duminică în timpul unui salt cu paraşuta în cadrul ceremoniilor legate de marcarea a 75 de ani de la Debarcarea aliaţilor în Normandia, spitalizat la Caen, a fost externat, a anunţat prefectura, relatează AFP.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”El nu este (rănit) prea grav, nu mai este spitalizat”, a declarat prefectura pentru AFP.

”Un paraşutist a efectuat un salt şi s-a rănit grav”, declarau duminică pomperii pentru AFP, fără să fie în măsură să facă precizări cu privire la starea sănătăţii tânărului, confirmând o informaţie dezvăluită de Ouest-France.

La trei zile de la marcarea a 75 de ani de la ”Ziua Z”, la 6 iunie 1944, numeroase festivităţi au avut loc duminică în Normandia, inclusiv paraşutarea a 1.000 de persoane la La Fière, în apropiere de Saint-Mère-Eglise, potrivit biroului de turism al regiunii manche.

Potrivit prefecturii. 120.000 de persoane au asistat duminică la festivităţile din La Fière.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.