Papa Francisc a glumit cu Prima Doamnă a Statelor Unite, Melania Trump, în cursul întâlnirii de la Vatican, de miercuri, relatează The Independent. Suveranul Pontif a întrebat-o dacă îşi hrăneşte soţul cu „potica”, o prăjitură tradiţională slovenă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Ce îi dai să mânânce? Potica?”, a întrebat-o Papa pe Melania Trump, râzând şi arătând spre preşedintele SUA. „Pizza”, a răspuns Prima Doamnă.

După întâlnire, soţia preşedintelui SUA a vizitat spitalul pentru copii al Vaticanului, potrivit Associated Press. Ea a vorbit cu pacienţi, a desenat şi a făcut selfie-uri cu ei. La final, ea s-a rugat în capela spitalului.

Înainte de a pleca, Prima Doamnă a scris în cartea de oaspeţi. „A fost minunat să vă vizitez. Rămâneţi puternici şi optimişti. Cu multă iubire, Melania Trump”, a scris ea. De asemenea, a desenat o floare şi o inimioară cu roşu.

Între timp, Ivanka Trump a mers la o asociaţie catolică din Roma, pentru a se întâlni cu mai multe femei eliberate din mâinile traficanţilor de carne vie şi a ascultat „cum s-au luptat şi cum şi-au construit vieţile”.

Îmbrăcată încă în negru, după vizita la Vatican, fiica preşedintelui a discutat pentru scurt timp cu reporterii, în curtea organizaţiei Sant’Egidio din Roma.

Ea a spus că femeile africane pe care urma să le viziteze sunt o dovadă a „tăriei, credinţei şi perseverenţei în faţa unei adversităţi de nedescris”.

Oficiali locali au spus că Ivanka a discutat cu mai multe femei din Nigeria, care au fost obligate să se prostitueze. De asemenea, cel puţin o femeie din Eritreea a fost invitată.

Ivanka Trump a participat la reuniuni pe această temă şi la Casa Albă.

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.