Preşedintele american Barack Obama a refuzat să comenteze pentru presă informaţii potrivit cărora oficiali de rang înalt din administraţia sa au cerut demiterea directorului Agenţia Naţionale americane pentru Securitate (NSA) Mike Rogers, relatează Reuters.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Obama a spus duminică la Lima, într-o conferinţă de presă la summitul Cooperării Economice Asia-Pacific (APEC), că Rogers este un "mare patriot".

Preşedintele american a adăugat că nu comentează, în general, despre probleme de personal.

Şeful statului a apreciat, pe de altă parte, că Nancy Pelosi este un lider remarcabil al Partidului Democrat în Camera Reprezentanţilor.

El a lăudat-o pe reprezentanta democrată din California, în contextul în care democraţii se pregătesc să o realegă în post.

Democraţii trebuie să lupte pentru principiile lor, dar este necesar să fie pregătiţi că coopereze cu viitoarea administraţie, a preşedintelui-ales Donad Trump, a mai declarat Barack Obama în această conferinţă de presă pe care a susţint-o după încheierea summitului APEC de la Lima.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.