O explozie s-a auzit joi într-un bloc din Sankt Petersburg aflat în apropiere de cel percheziţionat de autorităţi în cursul dimineţii, unde a fost găsită o bombă dezamorsată, relatează Interfax.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Faţada blocului cu 16 etaje s-ar fi prăbuşit, însă nimeni nu a fost rănit.

Deocamdată forţele de ordine nu au comentat informaţia.

Evenimente

30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

Autorităţile ruse au reţinut joi mai multe persoane, după descoperirea unei bombe într-o garsonieră la etajul al şaptelea dintr-un bloc din oraş.

CITEȘTE ȘI UPDATE - Dispozitiv exploziv dezactivat într-o garsonieră de la etajul şapte al unui imobil locuit din Sankt Petersburg. Explozibilii sunt similari bombei neexplodate descoperite luni la metrou

Dispozitivul explozibil este similar celui găsit luni, în staţia de metrou Vosstani din Sankt Petersburg, care a fost dezamorsat de genişti.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.