Nouă persoane au fost rănite în stradă, iar un suspect a fost arestat la Denver, în vestul Statelor Unite, în urma unor tiruri în apropierea incintei în care Nuggets a obţinut, luni seara, titlul NBA, anunţă marţi poliţia locală, relatează AFP.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Trei răniţi se aflau în stare critică, iar ceilalţi au fost răniţi ”neletal”, a anunţat într-un mesaj postat pe Twitter Poliţia din Denver.

Tirurile au avut loc la un pic peste un kilometru de Ball Arena, unde Nuggets a înfrânt luni Heat din Miami şi a obţinut astfel victoria în Campionatul Profesionist nord-american de baschet.

În urma meciului, suporteri Nuggets au ieşit în stradă, în capitala statului Colorado, pentru a sărbători acest prim titlu din istoria lor în 47 de sezoane NBA.

”Primele informaţii arată că s-au tras mai multe tiruri în cursul unei altercaţii între mai multe persoane”, anunţă Poliţia din Denver.

Presupusul autor al tirurilor a fost, la rândul său, rănit prin împuşcare, precizează poliţia.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.