Portcontainerul care a lovit Podul autorutier Francis Scott Key, la Baltimore, cu o lungime de 2.600 de metri, care s-a surpat în parte, marţi, avea o ”problemă electrică”, anunţă guvernatorul statului Maryland, Wes Moore.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Putem confirma că că echipajul a informat autorităţile cu privire la o problemă de alimentare electrică”, anunţă într-o conferinţă de presă Wes Moore.

Nava accidentată a lansat un semnal SOS, care a permis o reducere a traficului rutier pe pod, precizează el.

Evenimente

13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Depozitarul Central, Infinity Capital Investments, ROCA Industry, Sphera, Teraplast, Evergent Investment
17 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield, Globalworth, Imobiliare.ro, Nordis, Meta Estate, Genesis Property

Ancheta se orientează astfel către pista accidentului, după ce divizia FBI din Baltimore a anunţat pe Xcă nu există, pentru moment, ”nicio legătură cu terorismul”.

ŞASE PERSOANE CĂUTATE

Numnărul persoanele căutate a fost revizuit de la şapte la şase, au anunţat oficiali într-o conferinţăă de presă.

Este vorna despre muncitori prezenţi pe pod care astupau gropi în carosabil.

La momentul accidentului, opt muncitori au căzut în apă.

În afară de cei şase munciotri căutaţi, un muncitor a fost spitalizat în stare critică, iar altul a fost salvat din apă în viaţă.

Guvernatorul Marylandului anunţă că muncitorii prezenţi pe pod au auzit semnalele emise de portcontainer şi au opt maşinile în trafic.

”Aceste persoane sunt eroi”, a declarat Wes Moore.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.