Rusia anunţă duminică faptul că a distrus, cu rachete de tip Kalibr, un depozit de muniţie cu rachete destinate sistemului american de artilerie HIMARS, în Odesa, în sud-estul Ucrainei, însă Kievul o acuză că a lovit un depozit de cereale, relatează Reuters.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Ministerul rus al Apărării anunţă că a distrus în acest atac cu rachete de tip Kalibr un depozit în care se aflau şi sisteme antierene din Occident.

Un purtător de cuvânt al administraţiei regiunii ucrainene Odesa, Serghii Braciuk, anună că două rachete au fost doborâte deasupra mării, iar alte trei au lovit ţinte agricole.

Nicio persoană nu a fost rănită în acest atac, precizează Braciuk într-o postare pe Telegram.

Anchetatori şi un expert în explizivi efectuau investigaţii la depozitul agricol atins, precizează el.

Reuters scrie că nu a putut verifica din surse independente aceste informaţii.

Ministerul rus al Apărării mai anunţă că armata rusă a distrus două obuziere de tip M777, în poziţii de luptă, în regiunea Herson, şi un depozit de carburant, în regiunea Zaporijjea, în care se aflau peste 100 de tone de motorină.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.