Anthony Fauci, directorul Institutului Naţional american pentru Alergii şi Boli Infecţioase, i-a asigurat pe copii, într-o intervenţie la televiziune, că Moş Crăciun a fost vaccinat şi este “gata de treabă”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Întrebat de un copil “Va mai putea veni Moşul în timpul pandemiei de coronavirus?”, Fauci a răspuns: “Am avut grijă de asta, pentru voi pentru că eram îngrijorat că o să fi cu toţii supăraţi. Am mers la Polul Nord, l-am vaccinat eu însumi pe Moş Crăciun, i-am măsurat nivelul de imunitate şi el este gata de treabă. Poate coborî pe horn, poate lăsa cadourile, poate să plece şi nu aveţi niciun motiv de îngrijorare. Moş Crăciun este gata de treabă”.

Vestea bună din partea lui Fauci vine în contextul în care mai multe ţări se confruntă cu o creştere a numărului cazurilor de coronavirus şi au decis să înăsprească restricţiile.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.