Liderul minorităţii republicane Mitch McConnell a fost spitalizat după ce a căzut la un hotel, la Washington, relatează CNN.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Liderul McConnell s-a împiedicat astă seară la o cină privată, într-un hotel. A fost internat la spital şi primeşte îngrijiri”, anunţă într-un comunicat un purtător de cuvânt al senatorului din Kentucky, fără să ofere alte detalii.

El a căzut la Hotelul Waldorf Astoria din Washington, potrivit unei surse la curent cu incidentul.

Mitch McConnell, în vârstă de 81 de ani, este cel mai logeviv lider republican în Senat, care a contribuit la atingerea priorităţilor Grand Old party (GOP), inclusiv la dominarea Curţii Supreme de către magistraţi conservatori, reducerea impozitelor în mandatul lui Donald Trump şi darea peste cap a agendei legislative democrate în Congres.

McConnell a căzut şi şi-a fracturat umărul acasă, în Kentucky, în 2019.

Senatorii democraţi John Fetterman din Pennsylvania şi Dianne Feinstein din California au fost spitalizaţi în ultima perioadă, primul pentru a se trata de depresie, iar Feinstein pentru a se trata de zona zoster. Ea a anunţat marţi pe Twitter că se recuperează acasă.

Democraţii deţin o majoritate fragilă, de 51 de voturi în Camera Superioară a Congresului, în urma alegerilor de la jumătate de mandat.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.