Ministrul de Externe al Belarusului, Vladimir Makei, a salutat reprezentanţii delegaţiilor din Ucraina şi Rusia care s-au întâlnit pe teritoriului statului belarus pentru discuţii, şi i-a asigurat că se pot simţi „pe deplin în siguranţă”, potrivit CNN.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„Dragi prieteni, preşedintele Belarusului mi-a cerut să vă urez bun venit şi să vă punem tot ce este necesar la dispoziţie pentru discuţiile dumneavoastră, aşa cum am convenit cu preşedintele Zelenski şi cu preşedintele Putin. Vă puteţi simţiţi complet în siguranţă aici. Aceasta este datoria noastră sfântă”, a spus Makei.
„Preşedintele Lukaşenko speră sincer că, în timpul discuţiilor de astăzi, va fi posibil să se găsească soluţii la toate întrebările acestei crize. Întreg poporul bielorus se roagă pentru asta. Orice propuneri, în ceea ce priveşte organizarea întâlnirii de astăzi, vor fi luate în considerare şi îndeplinite în mod absolut. Aşteptăm cu nerăbdare rezultatele”, a adăugat el.
Evenimente

30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei
Locaţia exactă a discuţiilor dintre Rusia şi Ucraina de luni a fost ţinută secretă din motive de securitate.
Discuţiile au loc în Belarus, iar singura locaţie dezvăluită este malul Pripyat, din regiunea Gomel, Belarus.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.