Ministrul de externe, Bogdan Aurescu, condamnă, miercuri seară, otrăvirea opozantului rus Aleksei Navalnî şi cere o anchetă imparţială amânunţită.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Bogdan Aurescu a postat, miercuri seară, un mesaj pe Twitter în care condamnă otrăvirea opozantului rus Aleksei Navalnîi.

”Condamn cu fermitate otrăvirea liderului opoziţiei ruse”, scrie Aurescu, care afirmă că este un ”act total inacceptabil”.

Ministrul român de Externe cere o anchetă amănunţită şi independentă şi consideră că cei care se fac vinovaţi trebuie deferiţi justiţiei.

Examene medicale efectuate asupra opozantului rus Aleksei Navalnîi de către un laborator aparţinând armatei germane aduc ”proba fără echivoc” a faptului că acesta a fost otrăvit ”cu un agent neurotoxic de tip noviciok”, a anunţat miercuri Guvernul german

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.