Melania Trump, soţia preşedintelui american Donald Trump, nu a apreciat declaraţiile Ivanei Trump, prima soţie a miliardarului republican, care şi-a atribuit într-un interviu, printr-o glumă deplasată, titlul de ”Primă Doamnă”, scrie AFP.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Ivana Trump, care se află într-o campanie intensivă de promovare a cărţii sale "Raising Trump", şi-a atribuit acest titlu într-un interviu acordat ABC News.

”Am numărul direct la Casa Albă, dar nu voi suna, pentru că este Melania acolo”, a declarat ea, evocând discuţii cu fostul ei soţ.

”Şi nu vreau să creez gelozie sau ceva de acest fel, pentru că sunt prima soţie a lui Trump. Ok? Eu sunt prima doamnă”, a adăugat ea râzând.

Prin intermediul purtătoarei sale de cuvânt Stephanie Grisham, soţia preşedintelui american a subliniat că nu a apreciat. Deloc.

Melania Trump "adoră să stea la Washington DC şi este onorată de rolul său de Primă Doamnă a Statelor Unite”, a declarat luni Grisham, citată de CNN.

”Ea intenţionează să-şi folosească titlul şi rolul pentru a ajuta copii, nu pentru a vinde cărţi. Nu există clar niciun fundament pentru această declaraţie din partea unei foste. Este, din nefericire, doar zgomot pentru a atrage atenţia şi a ieşi în faţă”, a adăugat ea.

Ivana Trump, în vârstă de 69 de ani, este mama primilor trei copii ai lui Donald Trump: Donald Jr, Ivanka şi Eric.

Magnatul în domeniul imobiliar are alţi doi copii, pe Tiffany Trump cu cea de a doua soţie, actriţa Marla Maples, şi pe Barron Trump, care locuieşte la Casa Albă împreună cu Melania Trump.

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.