Soţia prinţului Harry, Meghan Markle, a efectuat o vizită la Uvalde, în Texas, pentru a aduce un omagiu victimelor unui atac armat, marţi, soldat cu moartea a 19 copii şi doi profesori în Şcoala Primară Robb, relatează AFP.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Ducesa, în vârstă de 40 de ani, purtând blugi, un tricou şi o şapcă, s-a recules joi la un memorial improvizat, unde a depus flori.

Ea a mers apoi în jurul acestui spaţiu, situat lângă şcoală, unde au fost depuse cruci albe pe care au fost scrise numele victmelor masacrului.

Meghan Markle a efectuat această vizită la Uvalde în nume personal şi ca mamă, pentru a prezenta condoleanţe victimelor şi a-şi oferi sprijinul comunităţii îndoliate, a anunţat un purtător de cuvânt.

Meghan Markle şi Harry s-au retras din coroana britanică în urmă cu doi ani i trăesc în California împreună cu cei doi copii.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.