Premierul Theresa May a salutat miercuri seara susţinerea Guveenului său în Camera Comunelor, care a respins - cu ajutorul micului partid unionist nord-irlandez DUP - moţiunea laburistă contra Executivului, a declarat că îşi ia datoria în serios şi că Guvernul va continua să acţioneze în vederea ieşirii regatului Unit din Uniunea Europeană, relatează BBC News.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

May a anunţat că Guvernul a propus o serie de întâlniri cu parlamentari de rang înalt şi a invitat liderii partidelor să acţioneze în vederea ieşirii din impas.

Aceste reuniuni încep miercuri noaptea, după vot.

May a declarat că abordează aceste întâlniri ”într-un spirit constructiv” şi îi îndeamnă pe politicieni să facă la fel.

”Sunt pregătită să coopereze cu orice membru al acestei Camere pentru a asigura Brexitul”, a declarat ea.

”Vom continua să acţionăm în vederea prosperităţii. Vom continua să acţionăm în vederea respectării rezultatului referendumului Brexitului. Cred că această datorie este împărtăşită de către toţi membrii acestei Camere”, a declarat ea.

”În zilele următoare, voi organiza reuniuni cu şefii partidelor. Guvernul abordează aceste reuniuni într-un spirit constructiv. Trebuie să obţinem rezultate. Vom reveni luni în Cameră pentru a prezenta un nou text”, a spus May.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.