Un bărbat de origine română a fost acuzat că a foosit o dronă în apropierea aeroportului Heathrow pe 24 decembrie, la câteva zile după ce utilizarea unei drone a determint anularea a numeroase zboruri.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Conform BBC, George Rusu este acuzat că a folosit o dronă pe un câmp din apropierea pistei la doar câteva zile după ce un incident cu o dronă a dus la anularea sau întârzierea a peste 1.000 de zboruri.

El a fost pus sub acuzare pentru că a utilizat „o aeronavă de mici dimensiuni fără permisiune”. Rusu, în vârstă de 38 de ani din Hillingdon, va apărea la tribunalul din Uxbridge marţi.

Incidentul a avut loc la trei zile după ce aeroportul Gatwick s-a redeschis complet pe 21 decembrie, după trei zile de haos care au afectat 140.000 de pasageri.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.