Marea Britanie a înregistrat duminică 2.988 de cazuri noi de coronavirus, cel mai ridicat nivel după data de 23 mai, în creştere de la numărul de 1.813 consemnat sâmbătă, relatează Reuters.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Ministrul britanic al Sănătăţii, Matt Hancock, a declarat că această creştere este ”îngrijorătoare”. Acesta a adăugat că majoritatea  celor infectaţi sunt tineri.

”Creşterea numărului de cazuri care a avut loc stăzi este îngrijorătoare. Cazurile sunt în mod preponderent în rândul oamenilor tineri, dar am observat şşi în alte ţări din lume şi În Europa această creştere în rândul tinerilor, ceea ce a dus la o creştere la nivelul întregii populaţii”, a spus ministrul.

Hancock a subliniat că toată lumea trebuie să respecte măsurile de distanţare socială pentru a preveni răspândirea infecţiilor.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.