Preşedinta Republicii Moldova, Maia Sandu, a anunţat, luni, că, după nouă ani, Aeroportul Internaţional Chişinău revine în gestiunea statului. ”În urma schemei de concesionare a aeroportului, statul a pierdut venituri estimate la 1,6 miliarde de lei”, a afirmat ea.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”După 9 ani, de când Şor, susţinut de Plahotniuc, a furat de la cetăţeni Aeroportul Internaţional Chişinău, luându-l în concesiune pentru 49 de ani, am reuşit să facem dreptate în acest caz. Este meritul cetăţenilor - al celor care au ieşit la proteste contra corupţiei şi care, prin votul lor, au alungat hoţii de la putere. Am cerut instituţiilor responsabile să asigure buna funcţionare a aeroportului, inclusiv să asigure mai multe rute, spre mai multe destinaţii şi la preţuri accesibile", a declarat Maia Sandu.

Ea a subliniat că instituţiile responsabile trebuie să investigheze toate neregulile făcute în această perioadă la aeroport, iar persoanele implicate în acestea să fie trase la răspundere.

Evenimente

30 iulie - Maraton Profit News TV - Inteligența Artificială în Economie

”În urma schemei de concesionare a aeroportului, statul a pierdut venituri estimate la 1,6 miliarde de lei. Sunt convinsă că în următorii ani vom reuşi să construim o justiţie europeană şi o infrastructură europeană - acesta este drumul pe care l-am ales împreună", a subliniat Sandu.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.