Ministerul Afacerilor Externe (MAE) a transmis, duminică, condoleanţe oamenilor din Sri Lanka. ”Suntem şocaţi de atacurile scandaloase”, au transmis oficialii români pe contul de Twitter al Ministerului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Suntem şocaţi de atacurile scandaloase din Sri Lanka! Sincere condoleanţe oamenilor din Sri Lanka. Gândurile şi rugăciunile noastre se îndreaptă către victime", a transmis, duminică, MaE, printr-un mesaj postat pe Twitter.

Anterior, Ministerul a precizat, la solicitarea News.ro, că Ambasada României la Colombo urmăreşte îndeaproape evenimentele legate de exploziile din Sri Lanka, iar autorităţile locale nu au notificat până în prezent cu privire la existenţa unor cetăţeni români printre persoanele implicate.

Cel puţin 35 de cetăţeni străini au murit în exploziile de la hoteluri şi biserici produse duminică dimineaţă în Sri Lanka. Noul bilanţ este de 156 de morţi şi peste 400 de răniţi, relatează AFP.

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.