Kremlinul a acuzat, luni, Uniunea Europeană de comportament ostil faţă de Rusia, şi a specificat că furnizarea de arme către Ucraina a fost „periculoasă şi destabilizatoare”, acest lucru demonstrând, astfel, că Rusia a procedat corect în eforturile de a demilitariza statul vecinul, relatează Reuters.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Occidentul a intensificat în ultimele zile furnizarea de arme către Ucraina, pentru a ajuta statul ucrainean să se apere împotriva invaziei Rusiei, pe care Moscova o numeşte „operaţiune militară specială” menită să protejeze civilii.
Purtătorul de cuvânt al Kremlinului, Dmitri Peskov, a refuzat să comenteze cu privire la numărul de victime pe care forţele ruse l-a înregistrat, sau să ofere detalii referitoare la ordinul preşedintelui rus, Vladimir Putin, de a plasa într-un „regim special” forţele de descurajare ale armatei ruse.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.