Kremlinul subliniază luni că are ”încrederea absolută” în informaţiile Ministerului rus al Apărării cu privire la efectuarea unui atac ca ”represalii” împotriva armatei ucrainene, la Hramatorsk, în urma atacului sângeros ucrainean de Anel Nou la Makiivska, relatează CNN.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Buletinele informative ale Miniserului rus al Apărării sunt ”principala şi singura sursă legitimă de informaţii despre ceea ce se întâmplă în cursul operaţiunii militare speciale””, din Ucraina, a subliniat, într-o conferinţă de presă, un purtător de cuvânt al Kremlinului, Dmitri Peskov.

Preşedintele rus Vladimir desemnează invazia pe care a ordonat-o a Ucrainei drept o ”operaţiune militară specială”.

Ucraina a respins duminică afirmaţiile Moscovei potrivit cărora numeroşi militari ucraineni au fost ucişi într-un atac, săptămâna trecută, la Hramatorsk, în estul Ucrainei.

Ministrul rus al Apărării a anunţat că 600 de militari ucraineni au fost ucişi într-un cămin, la Hramatorsk, într-un atac ca ”represalii”.

Jurnalişti CNN afirmă că nu au văzut, la faţa locului, probe ale unui atact cu victime în masă în zone respectivă.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.