Şeful spionajului militar ucrainean, Kirilo Budanov, despre care în Rusia se spune că ar fi fost grav rănit într-un atac rusesc şi că ar fi fost în stare gravă în străinătate, a apărut în public la Kiev. Pe de altă parte, Statul Major al armatei ucrainene a prezentat luni seara imagini cu generalul Valeri Zalujni, despre care de asemenea se spunea că ar fost grav rănit sau chiar mort, iar internauţii i-au remarcat o insignă cu Baby Yoda, care acum face furori pe internet.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Şeful serviciilor militare de informaţii din Ucraina, Kirilo Budanov, ar fi apărut pentru prima dată în public, după ce la Moscova au fost vehiculate intens zvonuri despre moartea sau rănirea sa, relatează The Guardian.

În ceea ce par a fi imagini recente, generalul Kirilo Budanov a apărut alături de ambasadorul Japoniei în Ucraina, Matsuda Kuninori.

Atât Budanov, cât şi comandantul-şef al armatei ucrainene, generalul Valeri Zalujni, au fost subiectul unor zvonuri din partea unor propagandişti ruşi, după ce nu au mai fost văzuţi de ceva timp.

CITEȘTE ȘI Presa rusă afirmă că şeful spionajului militar ucrainean, Kirilo Budanov, a fost grav rănit într-un atac. Kievul susţine că e vorba de o operaţiune de propagandă a Moscovei. Când a fost văzut ultima oară generalul

La rândul său, şeful Statului Major Valeri Zalujni a apărut într-o înregistrare video difuzată de Statul Major General luni seara, care îl arată pe general purtând o insignă cu Grogu, eroul extraterestru cu urechi ascuţite cunoscut sub numele de "Baby Yoda" din serialul de succes Star Wars "The Mandalorian" de la Disney.

CITEȘTE ȘI Putin susţine că şeful Statului Major al armatei ucrainene, generalul Valeri Zalujni, s-ar afla în străinătate

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.