Un tribunal turc a ordonat arestarea unui suspect în legătură cu atentatul sinucigaş din 19 martie, de la Istanbul, soldat cu cinci morţi şi pentru care este acuzat Statul Islamic, a anunţat joi agenţia de presă Dogan, citată de Reuters.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Trei turişti israelieni şi un iranian au fost ucişi când un kamikaze s-a detonat pe strada Istiklal, o zonă aglomerată, cu numeroase magazine şi restaurante.

Un bărbat care ar fi ţinut legătura cu teroristul a fost reţinut în oraşul Gaziantep, din sudul ţării, şi transferat la Istanbul.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

Peste 80 de oameni au fost ucişi în atentate comise anul acesta la Istanbul şi în capitala ţării, la Ankara.

Militanţii kurzi au revendicat cele două atacuri de la Ankara, în timp ce autorităţile au acuzat Statul Islamic pentru cele de la Istanbul.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.