Premierul britanic în exerciţiu Boris Johnson s-a făcut că nu ştie despre ce este vorba, întrebat despre o înregistrare video, la o recepţie oferită de regina Elizabeth a II-a la Palatul Buckingham, unde un grup de lideri NATO, din care făcea parte, părea să-l ironizezepe Donald Trump, relatează The Associated Press.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Întrebat de jurnalişti dacă liderii respectivi vorbeau despre locatarul Casei Albe în înregistrarea respectivă, Johnson a răspuns ”nu ştiu la ce vă referiţi”.

În înregistrare, marţi seara, premierul canadian Justin Trudeau discuta cu Johnson, preşedintele france Emmanuel Macron, premierul olandez mark Rutte şi cu prinţesa Anne, fiica reginei Elizabeth a II-a.

Trump l-a catalogat pe Trudeau drept un om ”cu două feţe”, deranjat de faptul că a fost ironizat în această conversaţie.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.