Preşedintele american Joe Biden, care şi-a petrecut vacanţa de sărbători pe Insula Santa Cruz, în Caraibe, a suferit arsuri puternice de soare pe faţă şi se află din nou în atenţia tabloidelor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

 

Roşu la faţă, Joe Biden a sosit pe pista Christiansted pentru a urca la bordul Air Force One.

Diverse agenţii au publicat imagini în care şeful statului american este mai degrabă bronzat, însă tabloidul New York Post scrie că ”Joe Biden este roşi ca sfecla de la frunte la gât”.

Un uşor ”accident” de cremă de protecţie solară a fost suficient pentru a relansa dezbaterea cu privire la ”iresponsabilitatea” lui Joe Biden.

”Aceste arsuri solare ai loc după ce o leziune cutanată canceroasă i-a fost extirpată de pe piept în timpul examenului medical anual, în februarie”, iar preşedintelui ”i-a fost deja excizată (anterior) o leziune benignă, dar potenţial precanceroasă”, scrie tabloidul care arată cu degetul riscurile unei supraexpuneri la soare.

Aceste arsuri solare sunt o ocazie ca republicanii să dea altă întorsătură destinaţiei de vacanţă a lui Joe Biden şi Primei Doamne Jill Biden.

O INVITAŢIE CRITICATĂ

Joe Biden este un ”obişnuit” al Santa Cruz, unde stă cu regularitate la prietenii săi Bill şi Connie Neville, care închiriază o casă de vacanţă pe malul apei.

Preşedintele şi Prima Doamnă s-au cazat la această reşedinţă şi în urmă cu un an, de Revelion, iar de această dată au luat-o şi pe nepoata lui Jill Biden Natalie.

Republicanii îi reporşează preşedintelui democrat că face sejururi gratuite în această casă, închiriată de obicei cu câteva mii de dolari pe săptămână, şi se întreabă dacă nu există ceva ascuns în schimbul acestui gest generos al familiei Neville.

Ei dezaporbă mai ales alegerea lui Joe Biden de a pleca în Caraibe, în timp ce Statele Unite înfruntă o gravă criză a migraţiei la frontiera cu Mexicul.

 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.