Pre;edintele american Joe Biden a încălcat protocolul în prezenţa reginei Elizabeth a II-a, duminică, la Castelul Windsor, unde a asistat în prezenţa suveranei, la o paradă a Gardei de Onoare, a ascultat imnurile celor dpuă ţări, iar apoi au luat ceaiul, scrie The Independent.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

La primul contact cu regina, şeful statului american purta obişnuiţii săi ochelari de soare, o încălcare a etichetei, potrivit unui expert citat de cotidian.

”Dacă te întâlneşti cu regina faţă în faţă, nu poţi să porţi ochelari de soare sau orice altceva de acest fel, pentru că contactul vizual este important la orice prezentare”, precizează Grant Harrold, un fost majordom al prinţului Charles.

Evenimente

30 iulie - Maraton Profit News TV - Inteligența Artificială în Economie

Însă purtarea ochelarilor de soare nu este interzisă total în prezenţa reginei, după ce oaspetele şi-i scoate pentru a o saluta..

Biden nu a comis o încălcare gravă a protocolului, apreciază Grant Harrold.

Predecesorii săi au fost criticaţi şi ei de de presă pentru că au încălcat protocolul.

Donald Trump a fost criticat cu privire la faptul că a mers înaintea reginei Elizabeth a II-a la o trecere în revistă a trupelor, în cadrul căreia a stat prea mult pe covorul roşu.

Barack Obama a luat cuvântul, la un dineu, în timp ce se cânta God save the Queen, iar soţia sa, Michelle, a îndrăznit să-şi pună braţul pe spatele reginei.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.