Irlanda începe redeschiderea unor şcoli săptămâna viitoare, dar extinde alte restricţii de izolare până în aprilie pentru a preveni altă explozie de cazuri de Covid-19, potrivit The Guardian.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Guvernul a prioritizat educaţia şi îngrijirea copilului într-o nouă etapă, după relaxarea dezastruoasă a restricţiilor de dinainte de Crăciun care a transformat Irlanda în ţara cu cea mai mare rată de infecţie din lume. 

Premierul Micheál Martin va anunţa la televiziune planul revizuit "Living with Covid", marţi seară. 

Cabinetul a fost de acord să extindă restricţiile de nivel maxim 5 până la 5 aprilie, ceea ce înseamnă că activităţile neesenţiale, barurile, cafenelele, construţiile, sălile de sport şi alte sectoare vor rămâne închise. Deplasările de mai puţin de 5 kilometri distanţă rămân în vigoare, la fel şi iterdicţia întâlnirilor cu membri din gospodării diferite. 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.