Iranul va învinge alianţa SUA-Israel, a comunicat Amir Hatami, ministrul iranian al Apărării, conform Islamic Republic News Agency (IRNA).

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Vom învinge frontul americano-sionist”, a precizat el.

„Iranul are cea mai bună pregătire defensivă pentru a se confrunta cu orice fel de ameninţare”, a adăugat Hatami.

Statele Unite au trimis noi forţe militare în Orientul Mijlociu, printre care şi un portavion şi bombardiere B-52 ca răspuns la ceea ce americanii susţin că sunt ameninţări din partea Iranului.

Separat, miercuri, un oficial iranian a declarat pentru Reuters că Teheranul este pregătit pentru toate scenariile „de la confruntare până la diplomaţie” însă Statele Unite nu şi-ar putea permite un alt război în Orientul Mijlociu.

Israelul va fi alături de SUA în confruntarea cu Iranul, a informat premierul israelian Benjamin Netanyahu marţi.

„Suntem uniţi în dorinţa noastră de a opri agresiunea iraniană. Israelul şi toate ţările din regiune care doresc pacea mondială ar trebui să fie alături de SUA împotriva agresiunii iraniene”, a afirmat Netanyahu.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.