Preşedintele Autorităţii Palestiniene (AP) Mahmoud Abbas s-a întâlnit cu preşedintele Congresului Evreiesc Mondial Ronald Lauder, în Cisiordania, potrivit unui ministru palestinian, relatează Reuters.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Această întâlnire a avut loc, după ce Ronald Lauder i-a îndemnat pe palestinieni să relanseze procesul de pace cu Israelul.

Ministrul palestiniaa însărcinat cu Afaceri Civile Hussein al Sheikh a dezvăluit întâlnire într-un mesaj postat pe Twitter, însă nu a oferit vreun detaliu desprea aceasta.

Congresul Evreiesc Mondial a anunat într-un comunicat că Ronald Lauder s-a întâlnit cu liderul palestinian sâmbătă, în cursul unei vizite private, la invitaţia lui Mahmoud Abbas, în vederea discutării unui număr de probleme care au legătură cu Palestina şi Orientul Apropiat”.

La Washington, o sursă apropiată dosarului a subliniat că vizita lui Ronald Lauder a avut loc cu titlu strict privat.

Palestinienii refuză să comunice cu administraţia lui Donald Trump, pe care o acuză cu părtinire proisraeliană.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.