Rusia ”probabil că întâmpină dificultăţi în a trece rezerve suficiente de cealaltă parte a fluviului Nipru, până la linia frontului, în sud, în apropiere de Herson”, estimează luni, în scurtul lor buletin zilnic, serviciile britanice de informaţii, relatează AFP.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Artileria ucraineană cu rază lungă de acţiune probabil că loveşte acum atât de frecvent punctele de trecere ale Niprului, încât Rusia nu poate poate efectua reparaţii la podurile rutiere avariate”, estimează spionajul britanic.

”Succesele rapide ucrainene au implicaţii importante în concepţia operaţională globală a Rusiei”, afirmă serviciile britanice de informaţii.

”Majoritatea forţei (ruse) din Ucraina probabil că este nevoită să acorde prioritate acţiunilor defensive de urgenţă”, estimează ele.

”Încrederea deja limitată a trupelor (ruse) desfăşurate de către comandanţi militari ruşi de rang înalt este susceptibilă să se deterioreze şi mai mult”, conchide spionajul britanic.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.