Cel puţin opt persoane au murit într-un incendiu în Crimeea, după ce flăcările au cuprins barăcile modulare care adăposteau muncitorii de pe un şantier de construcţii din Sevastopol, au anunţat joi dimineaţă autorităţile, relatează Reuters.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

UPDATE: Cel puţin opt persoane au murit, potrivit unui bilanţ actualizat transmis de autorităţi.

ŞTIREA INIŢIALĂ:

Cel puţin şapte muncitori au murit şi,  de asemenea, doi muncitori au fost spitalizaţi.

Agenţia de ştiri de stat TASS afirmă că incendiul, care a izbucnit în timpul nopţii la periferia oraşului Sevastopol, a fost rezultatul unui scurtcircuit al unui aparat electric.

Mihail Razvojaiev, guvernatorul Crimeei numit de ruşi, a declarat că incendiul a izbucnit într-un dormitor care adăpostea muncitorii şantierului pentru autostrada Tavrida, un nou drum care leagă oraşele Sevastopol şi Simferopol din Crimeea.

În momentul izbucnirii incendiului, 185 de persoane se aflau în adăpostul cu două etaje, a relatat agenţia de ştiri RIA, citând serviciile locale de urgenţă.

Incendiul extins pe circa 200 de metri pătraţi a fost stins până dimineaţă.

Comitetul de Investigaţii al Rusiei, care anchetează incidentele majore, a declarat că a deschis o anchetă privind cauza incendiului, iar anchetatorii sunt deja la faţa locului.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.