Hillary Clinton, fostul candidat democrat la alegerile prezidenţiale, l-a ironizat marţi pe liderul de la Casa Albă, Donald Trump, recomandând publicului să nu accepte sfaturi medicale de la un om care s-a uitat la o eclipsă de soare fără ochelari de protecţie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Vă rog nu acceptaţi sfaturi medicale de la un om care s-a uitat direct la o eclipăa solară", a scris Hillary Clinton pe Twitter. 

 

Reacţia sa vine după ce Donald Trump ar fi sugerat un tratament cu medicamente anti-malarie pentru combaterea coronavirusului şi şi-ar fi exprimat dorinţa ca americanii să se întoarcă la serviciu cât mai repede, scrie NBC. 

"Nu vom permite ca tratamentul să fie mai rău decât problema însăşi", le-a declarat, luni, Trump reporterilor de la Casa Albă. 

Clinton consideră însă că a-i îndemna pe americani să reînceapă serviciul, în timp ce sistemul de sănătate este copleşit de cazurile de îmbolnăviri cu coronavirus, este o declaraţie care va înrăutăţi situaţia. 

"Este incredibil că a putut afirma aşa ceva: Să laşi mii de oameni să sufere şi să moară este greşit. Nu este o reţetă pentru salvarea economiei", a scris Clinton pe Twitter.  

Hillary Clinton face referire la faptul că în 2017 preşedintele american Donald Trump a privit de trei ori - fără ochelari - Soarele în timpul eclipsei, în pofida singurei reguli în această situaţie, şi anume de a nu-l privi neprotejat. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.