Fostul preşedinte al Nissan Motor, Carlos Ghosn, care se afla într-un centru de detenţie din Japonia, a ajuns legal în Beirut, a anunţat Direcţia Generală a Siguranţei din Liban.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Carlos Ghosn a intrat legal în Liban, unde nu va fi urmărit de justiţie, a anunţat Direcţia Generală a Securităţii Generale.

Ghosn a intrat în Liban cu paşaport turc, a anunţat canalul MTV.

Fostul preşedinte al Nissan Motor, Carlos Ghosn, care se afla într-un centru de detenţie din Japonia, a anunţat, marţi, că a ajuns în Liban, de unde intenţionează să discute cu presa în zilele următoare

"Sunt prezent în Liban. Nu mai sunt ostatic al sistemului judiciar japonez parţial, unde prevalează prezumpţia de vinovăţie. Nu am fugit de justiţie ci de persecutare politică. Acum pot comunica liber cu presa, lucru pe care îl pot face săptămâna viitoare", a declarat Ghosn.

Carlos Ghosn era reţinut la domiciliu în Japonia, în aşteptarea unui proces în 2020 pentru nereguli financiare.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.