Furtuna Harvey s-a întors miercuri, pentru a doua oară, pe uscat, la vest de Cameron, Louisiana, după ce a crescut în instensitate în Golful Mexic, a anunţat Centrul Naţional pentru Uragane, citat de Associated Press. Între timp, bilanţul deceselor provocate de aceasta a crescut la 22, iar unii oficiali locali vorbesc chiar de 30 de morţi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Bilanţul anterior era de 18 morţi. Cum operaţiunile de salvare sunt încă în curs în multe zone, iar numeroase persoane sunt date dispărute, este posibil ca numărul deceselor să crească în continuare.

Furtuna a ajuns pe uscat la opt kilometri vest de Cameron şi este însoţită de rafale de vânt cu viteze de până la 72 de kilometri pe oră.

Potrivit previziunilor meteorologice, Harvey va provoca ploi torenţiale în Louisiana, înainte de a se deplasa spre Arkansas, Tennessee şi Missouri, unde s-ar putea înregistra inundaţii.

Pe măsură ce va avansa mai mult peu scat, furtuna va pierde în intensitate.

Hervey a ajuns pentru prima dată pe uscat vineri, ca uragan de categorie 4, şi a provocat cele mai grave inundaţii din istoria Houstonului.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.