Poliţia germană a folosit un tun cu apă la Frankfurt, în timpul unui protest faţă de restricţiile decise pentru stoparea propagării coronavirusului, şi în cele din urmă i-a dispersat pe manifestanţi. La protest nu s-au respectat regula de purtare a măştii sau cea de respectare a distanţării sociale, relatează Reuters.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Aproximativ 600 de persoane din cadrul mişcării Querdenker, care se opune măsurilor decise de guvern, au ieşit în stradă în Frankfurt.

Poliţia a folosit un tun cu apă pentru a elibera o zonă care a fost blocată de câteva ori de aproximativ 300 de oameni face protestau faţă de cei din Querdenker.

Un purtător de cuvânt al poliţiei a declarat că protestul a fost oprit după ce manifestanţii au ignorat în mod repetat regulile de purtare a măştii şi de distanţare socială.

Politicienii de vârf din Germania au afirmat că nu este probabilă o relaxare rapidă a măsurilor de izolare din noiembrie, din ţară. În Germania, în prezent restaurantele sunt închise, dar şcolile şi magazinele sunt în continuare deschise.

Germania a raportat o creştere cu 22.461 a numărului de cazuri de infectare cu coronavirus, totalul ajungând la 775.556. În ceea ce priveşte numărul deceselor cauzate de Covid-19, Germania a înregistrat 12.378 în total.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.