Fostul consilier al lui Trump George Papadopoulos a fost condamnat la 14 zile de închisoare pentru că a minţit în cadrul anchetei privind implicarea Rusiei în alegerile prezidenţiale din SUA, anunţă BBC.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

George Papadopoulos, în vârstă de 31 de ani, a declarat în faţa unui tribunal din Washington DC că este "un patriot american", care a greşit minţind.

În octombrie 2017, el a pledat vinovat penttru că a minţit FBI în legătură cu întâlniri avute la Moscova, cu presupuşi intermediari.

El a fost primul consilier al lui Trump arestat în cadrul anchetei privind implicarea Rusiei în alegerile din SUA din 2016.

Instanţa l-a condamnat  vineri la eliberare sub spupraveghere timp de 12 luni, la 200 de ore de muncă în folosul comunităţii şi la o amendă de 9.500 de dolari.

Papadopoulos a afirmat, în instanţă, că întreaga sa viaţă "a fost dată peste cap" şi că speră să aibă o a doua şansă de a se reabilita, iar concluzia sa a fost  că "investigaţia are implicaţii globale şi că adevărul contează".

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.