Forţele de ordine federale au început evacuarea protestatarilor din Capitoliu, iar Serviciile Secrete, FBI şi Garda Naţională din Maryland au răspuns solicitării poliţiei Capitoliului de a interveni.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Reporterii baricadfaţi într-un birou din Capitoliu au salutat venirea ofiţerilor ca semn că în curând clădirea va fi în siguranţă, scrie NBC.

Un sistem de securitate din interior i-a alertat pe toţi să se adăpostească. Poliţia a continuat să spună că cei din interior sunt mai în siguranţă aşteptând unde se află.

„Mulţumim pentru ce faceţi”, au spus repporterii care au rămas în Capitoliu.

Serviciile Secrete ale SUA, FBI şi Garda Naţională din Maryland vor sprijini poliţia Capitoliului în timp ce ofiţerii încearcă să reţină şi să disperseze mulţimea de susţinători ai lui Trump.

Divizii de agenţi în uniforme şi agenţi speciali răspund apelului, a fost confirmat pentru NBC. 

FBI a confirmat de asemenea că va ajuta poliţia pentru „a proteja proprietatea federală şi siguranţa publică”.

Guvernatorul din Maryland, Larry Hogan, a spus că a ordonat Gărzii Naţionale a statului să acţioneze rapid în sprijinul poliţiştilor din oraş.

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.